Søndag 14. juni ble årets første golfkurs gjennomført. 12 personer, både kvinner og menn, gjennomførte kurset og er nå klare til å starte spilling på banen.

På grunn av corona-situasjonen ble årets første kurs gjennomført på en litt annen måte enn normalt. I forkant av kursdagen hadde alle deltakerene gjennomført et digitialt kurs som er utarbeidet av golfforbundet. Dette kurset brukte deltakerne i underkant av timen på å gjennomføre. 

Selve kursdagen ble gjennomført gjennomført i løpet av fem timer i stålende vær på banen på Sandstad. Deltakerne fikk praktisere golf gjennom ulike poster, blant annet på drivingrange, puttegreen og med ulike innspill på green. Det ble også tid til en kort runde på golfbanen der deltakerne fikk splle en scramble. 

Til tross for ivrige deltakere ble det tid til en kort pause der det ble servert litt mat til deltakere og instruktører.

Vi satse på flere golfkurs i løpet av sesongen, så bare ta kontakt med klubben dersom du er interessert! - Husk golf er for ALLE!

  

 

Golfbox

Aktiviterter2021

2021

Programmet er ikke klart

 

 

Påmelding i golfbox

Galleri

Kontakt oss

Logo

7246 Sandstad
Trøndelag, Norway

(047) 97 56 29 59