Årets klubbmesterskap ble som vanlig gjennomført siste helga i august. I år var det 23 påmeldte til turneringen,  fordelt på 7 i dame- og 16 i herreklassen. 

 I klubbmesterskapet skal det spilles 36 hull over to dager. Vinneren er den som bruker færrest slag på å gjennomføre de to rundene. Etter lørdagens runder var det veldig tett i dameklassen. Junnette Hernandes ledet med ett slag på to forfølgere. I herreklassen var heller ingenting avgjort, Jan Kristoffersen hadde opparbeidet seg et forsprang på 6 slag til nestemann. Men også her var det tett nedover listen, så her var det muligheter for å spille seg både opp og ned på resultatlistene siste dag.

I dameklassen spilte Junnette Hernandes godt også den andre dagen. Hun økte forspranget tidlig i søndagens runder og ble Klubbmester med en margin på 6 slag. For herrene ble det en utrolig jevnspilt sistedag i ledergruppa. Mellom de fire som gikk sammen, skilte 1 slag. Dette gjorde at Jan Kristoffersen beholdt forspranget fra første dag og ble Klubbmester med totalt 148 slag. 

 

Golfbox

Aktiviterter2021

2021

Programmet er ikke klart

 

 

Påmelding i golfbox

Galleri

Kontakt oss

Logo

7246 Sandstad
Trøndelag, Norway

(047) 97 56 29 59