Vi hiver oss på bølgen med Solheim Cup og Ryder Cup - derfor arrangeres det i år for første gang Hitra mot Frøya! Dette blir forhåpentligvis en årlig turnering, som i år ble arrangert av Frøya Golfclub, men på banen på Hitra. Det var totalt 8 spillere på hvert lag i år.

Turneringen var en todagers lagkonkuranse. Første runde var Foursome, hvor man spiller to og to på lag. Spillerne som var på lag slo annenhvert utslag og annenhvert slag på ballen til man er i hullet. I første runde var det altså 4 poeng å kjempe om. For Hitra sin del gikk denne runden veldig bra. Alle fire kampene ble vunnet og en hadde dermed opparbeidet seg en 4-0 ledelse før dagens andre runde.

Andre runde var Fourball, også lagspill. Her spiller alle i flighten hver sin ball, men beste score gjelder for laget. Også her var det 4 poeng å kjempe om. I disse kampene var det mye jevnere, og til slutt kunne en slå fast at Hitra vant to matcher, mens Frøya også vant to. Dermed var stillingen 6-2 til Hitra etter første dag.

Søndag ble tredje runde gjennomført. Dette var singlekamper, matchplay. Det betyr at det var ytterlig 8 poeng å kjempe om. Spillerne fra Hitra spilte godt også denne dagen. Det resulterte i 5 seire, mens Frøya tok 3. Totalt seier til Hitra med 11 - 5, og første napp i vandrepokalen.

 ymesterskapet 2

Erlend Johnsen, Lena Dromnes, Torfinn Mellemsæther, Alf Strømsvik, Odd Martin Heggvik
Jan Pettersen, Ole Hermanstad og Nina Larsen

Golfbox

Neste hendelser

Ingen flere hendelser  i år.

Mulig nattgolf utover høsten, følg med på facebook 

Påmelding i golfbox

Galleri

Kontakt oss

Logo

7246 Sandstad
Trøndelag, Norway

(047) 414 77 752