Les mer om oss

Hitra Golfklubb

Hitra Golfklubb er en dugnadsdrevet klubb med rundt 110 medlemmer. Klubben ble stiftet 24.05.2001. Klubbens første leder var Marianne Wold Granum. De første leiekontraktene ble underskrevet i februar 2002. Den offisielle åpningen av 6-hullsbanen fant sted 01.02.2003. Banen ble utvidet med 3 hull og den 15.09.2006 ble 9-hullsbanen åpnet. Alt arbeid gikk stort sett på dugnad.

Golfbanen ligger idyllisk til på Akset, Sandstad, med utsikt til Terningen fyr og Trondheimsleia.

Golf er en idrett som favner både barn og voksne av begge kjønn. Det er ingen krav til fysikk og det finnes ingen reservebenk i golf. En runde på golfbanen tar fort et par timer, og du får både mosjon og frisk luft. I klubben vår vil du helt sikkert også treffe andre som du kan spille sammen med. Det er noen få tekniske ting som må læres, og vi har instruktører som hjelper deg på vei. Når du har lært lært dette er det bare å øve. Du må ha Golfkortet for å spille golf på golfbaner rundt omkring, dette får du ved å gjennomføre kurs.

Golf er heller ingen kostbar sport, det er opp til deg selv hvor mye penger du vil bruke på utstyr og spill. Se informasjon om medlemskap og priser.