Nyheter

 

Jun 04

Golfkurs

Hitra Frøya Golfklubb arrangerer golfkurs for nybegynnere på golfbanen på Akset søndag 11. juni fra kl 11.00 - ca 16.00. På selve kursdagen vil det bli lagt opp til ulike praktiske øvelser som skal gjennomføres. Kurset består også av en teoretisk bit som gjennomføres i forkant av kurset.

Apr 26

Golfkurs

Hitra Frøya Golfklubb arrangerer golfkurs for nybegynnere på golfbanen på Akset lørdag 6. mai. På selve kursdagen vil det bli lagt opp til ulike praktiske øvelser som skal gjennomføres. Kurset består også av en teoretisk bit som gjennomføres i forkant av kurset.

Etter mildværet som har vært er det meste av snøen borte, og banen er klar til åpning. Det vil derfor avholdes en kort dugnad lørdag 15. april fra kl 11.00. Her vil vi rake vekk greiner, sette opp sikkerhetsnett og gjøre andre forberedelser. Alle som ønsker/har anledning til å være med på dugnaden er velkommen!

Okt 27

Logo

Golfklubben har fått hjelp til å utarbeide ny logo for klubben. Logoen finnes i ulike farger og tar utgangspunktet i tidligere logo som viste Terningen fyr.

Lørdag 20. og søndag 21. august avholdt klubben årets klubbmesterskap. Det var rekord i antall deltakere og gode værmeldinger, så alt lå til rette for en trivelig helg. Ekstra morsomt er det å se at mange ungdommer kommer til golfen.

Styret har besluttet at driving rangen dessverre må stenges for sesongen. Vått underlag fører til at baller forsvinner ned i bakken og blir vanskelig å finne igjen. Klubben har mistet mange baller i år, og har derfor måttet ta denne vanskelige avgjørelsen. Håper på forståelse og så satser vi på bedre vær og at vi finner en løsning som gjør...

Hitra Frøya Golfklubb er nominert som favorittlag gjennom NTE sin kåring av "Laget mitt". Dette er en kåring som sikrer de 14 lagene med flest stemmer i hver i region i Trøndelag pengepremier. Vi oppfordrer alle å jevnlig stemme på golfklubben på nettsiden til NTE. Tusen takk for alle som bidrar.

Vi merker at mange etterspør golfkurs og har derfor bestemt at det vil avholdes et nytt kurs lørdag 25. juni kl 09.00. Golfkurset gjennomføres på golfbanen på Akset. I forkant av kursdagen må det gjennomføres et digitalt kurs som tar i underkant av en time å gjennomføre. Selve kursdagen gjennomføres på ca 5 timer.

Torsdag 26. mai ble årets første golfkurs arrangert. Det var totalt ni nye medlemmer som gjennomførte kurset. Den første del av kurset gjennomførte deltakerne digitalt. Dette er en teoridel som gjøres på PC.