Nyheter

 

Mar 21

Gimmie

Hitra Frøya Golfklubb har tatt i bruk appen Gimmie. Vi anbefaler alle medlemmer og gjestespillere til å bruke appen slik at en enklere kan registrere score + få gode oversiktsbilder over banen.

Årsmøtet i Hitra Frøya Golfklubb ble avholdt 20. mars 2024. Arve Fløan takket for seg, og Magne Sandvik kommer inn i hans sted. Alle andre som var på valg, fikk fornyet tillitt fra Årsmøtet.

Jun 04

Golfkurs

Hitra Frøya Golfklubb arrangerer golfkurs for nybegynnere på golfbanen på Akset søndag 11. juni fra kl 11.00 - ca 16.00. På selve kursdagen vil det bli lagt opp til ulike praktiske øvelser som skal gjennomføres. Kurset består også av en teoretisk bit som gjennomføres i forkant av kurset.

Apr 26

Golfkurs

Hitra Frøya Golfklubb arrangerer golfkurs for nybegynnere på golfbanen på Akset lørdag 6. mai. På selve kursdagen vil det bli lagt opp til ulike praktiske øvelser som skal gjennomføres. Kurset består også av en teoretisk bit som gjennomføres i forkant av kurset.

Etter mildværet som har vært er det meste av snøen borte, og banen er klar til åpning. Det vil derfor avholdes en kort dugnad lørdag 15. april fra kl 11.00. Her vil vi rake vekk greiner, sette opp sikkerhetsnett og gjøre andre forberedelser. Alle som ønsker/har anledning til å være med på dugnaden er velkommen!

Okt 27

Logo

Golfklubben har fått hjelp til å utarbeide ny logo for klubben. Logoen finnes i ulike farger og tar utgangspunktet i tidligere logo som viste Terningen fyr.

Lørdag 20. og søndag 21. august avholdt klubben årets klubbmesterskap. Det var rekord i antall deltakere og gode værmeldinger, så alt lå til rette for en trivelig helg. Ekstra morsomt er det å se at mange ungdommer kommer til golfen.

Styret har besluttet at driving rangen dessverre må stenges for sesongen. Vått underlag fører til at baller forsvinner ned i bakken og blir vanskelig å finne igjen. Klubben har mistet mange baller i år, og har derfor måttet ta denne vanskelige avgjørelsen. Håper på forståelse og så satser vi på bedre vær og at vi finner en løsning som gjør...