Nyheter

 

Okt 27

Logo

Golfklubben har fått hjelp til å utarbeide ny logo for klubben. Logoen finnes i ulike farger og tar utgangspunktet i tidligere logo som viste Terningen fyr.

Lørdag 20. og søndag 21. august avholdt klubben årets klubbmesterskap. Det var rekord i antall deltakere og gode værmeldinger, så alt lå til rette for en trivelig helg. Ekstra morsomt er det å se at mange ungdommer kommer til golfen.

Styret har besluttet at driving rangen dessverre må stenges for sesongen. Vått underlag fører til at baller forsvinner ned i bakken og blir vanskelig å finne igjen. Klubben har mistet mange baller i år, og har derfor måttet ta denne vanskelige avgjørelsen. Håper på forståelse og så satser vi på bedre vær og at vi finner en løsning som gjør...

Hitra Frøya Golfklubb er nominert som favorittlag gjennom NTE sin kåring av "Laget mitt". Dette er en kåring som sikrer de 14 lagene med flest stemmer i hver i region i Trøndelag pengepremier. Vi oppfordrer alle å jevnlig stemme på golfklubben på nettsiden til NTE. Tusen takk for alle som bidrar.

Vi merker at mange etterspør golfkurs og har derfor bestemt at det vil avholdes et nytt kurs lørdag 25. juni kl 09.00. Golfkurset gjennomføres på golfbanen på Akset. I forkant av kursdagen må det gjennomføres et digitalt kurs som tar i underkant av en time å gjennomføre. Selve kursdagen gjennomføres på ca 5 timer.

Torsdag 26. mai ble årets første golfkurs arrangert. Det var totalt ni nye medlemmer som gjennomførte kurset. Den første del av kurset gjennomførte deltakerne digitalt. Dette er en teoridel som gjøres på PC.

Arrangementkomiteen har lagt opp til en hel uke med golf. Så i uke24 er det bare å rydde i kalenderen - det er noe som skjer på golfbanen hver eneste dag.

Søndag er det duket for ny turnering. Denne gang er det snorturnering som skal gjennomføres. Spilleformen går ut på at alle deltakere får tildelt en snor. Lengden på snoren er avhengig av handicapet til spilleren. Underveis i runden kan en bruke snoren til å flytte ballen. Så dersom en ønsker å flytte på ballen 10 cm, så må en kutte...

I samarbeid med Sparebank1 Midt gjennomførte golfklubben familiedag. Dette var samtidig en markering for at pandemien var tilbakelagt og at vi nå kan leve som normalt i et åpent samfunn.