Nyheter

 

I samarbeid med Sparebank1 Midt gjennomførte golfklubben familiedag. Dette var samtidig en markering for at pandemien var tilbakelagt og at vi nå kan leve som normalt i et åpent samfunn.

Før vekstsesongen setter skikkelig i gang gjelder det å være forberedt og ha utstyr som virker. Derfor har det vært gjennomgang og klargjøring av forskjellig utstyr. Heldig er vi som har så mange som kan skru og reparere, gjengen fikser det meste. Og ikke minst... Hurra for dugnadsinnsatsen som legges ned.

Lørdag ble det arrangert åpningsturnering på banen på Akset. Værforholdene var ikke de beste, med kraftig vind store deler av dagen. I tillegg opplevde vi litt snø, hagl og noen minutter med sol.

Golfsimulatoren er tatt ned fra storhallen på Frøya og er nå på vei inn i Hitrahallen. Vi har fått avsatt eget området der simulatoren skal stå, og monteringen har startet.

Golfklubben arrangerer golfkurs for nybegynnere også denne våren. Kurset består av en teoretisk del, som gjennomføres digitalt i forkant, og en kursdag på 5 timer med praktiske øvelser. Lenke til kurset vil bli tilsendt etter påmelding.

Golfklubben inviterer til åpningsturnering lørdag 7. mai.
Vi slår ut kl 11.00. Påmelding i Golfbox innen kl. 10.00 lørdag. Oppmøte i god tid før start. Vel møtt!

Søndag ble det gjennomført dugnad der målet var å ordne opp på etter dreneringen som ble gjort i vinter. Ca 10 stk møtte opp og holdt på i mange timer. Vi rakk ikke alle grøftene, men fikk gjort en god jobb på hull 2 og 3.

Godværet på Hitra fortsetter og nå er det bare å samle på mynter med verdi på 20 kr. Rangen er nemlig åpen igjen etter å ha vært vinterstengt.

Banen er nå åpnet for spill fra både rødt og gult utslag. Det betyr at det er slutt på vinterpriser, og at vi går over til ordinær greenfeeavgift.