Nyheter

 

Golfklubben arrangerer golfkurs for nybegynnere også denne våren. Kurset består av en teoretisk del, som gjennomføres digitalt i forkant, og en kursdag på 5 timer med praktiske øvelser. Lenke til kurset vil bli tilsendt etter påmelding.

Golfklubben inviterer til åpningsturnering lørdag 7. mai.
Vi slår ut kl 11.00. Påmelding i Golfbox innen kl. 10.00 lørdag. Oppmøte i god tid før start. Vel møtt!

Søndag ble det gjennomført dugnad der målet var å ordne opp på etter dreneringen som ble gjort i vinter. Ca 10 stk møtte opp og holdt på i mange timer. Vi rakk ikke alle grøftene, men fikk gjort en god jobb på hull 2 og 3.

Godværet på Hitra fortsetter og nå er det bare å samle på mynter med verdi på 20 kr. Rangen er nemlig åpen igjen etter å ha vært vinterstengt.

Banen er nå åpnet for spill fra både rødt og gult utslag. Det betyr at det er slutt på vinterpriser, og at vi går over til ordinær greenfeeavgift.

Apr 13

Dugnad

I dag ble det gjennomført dugnad slik at banen er i best mulig forfatning før ny påske og ny sesong. Hullflaggene er nå på plass, og bunkere er rensket. I tillegg er det fjernet steiner og annet som kom fram i løpet av fjoråret og vinteren.

Apr 08

Vipps

Hitra Frøya Golfklubb har fortsatt vippsnummer #697864. Som klubbnavn står fremdeles Hitra Golfklubb, men dette vil bli endret.

Årsmøtet som ble avholdt torsdag 24. mars, behandlet tre saker som får konsekvenser for driften i golfklubben fremover.

Den siste uka har været vist seg fra en bedre side. Dette har ført til at banen har tørket opp og at det er greie spilleforhold.