Nyheter

 

Torsdag 26. mai ble årets første golfkurs arrangert. Det var totalt ni nye medlemmer som gjennomførte kurset. Den første del av kurset gjennomførte deltakerne digitalt. Dette er en teoridel som gjøres på PC.

Arrangementkomiteen har lagt opp til en hel uke med golf. Så i uke24 er det bare å rydde i kalenderen - det er noe som skjer på golfbanen hver eneste dag.

Søndag er det duket for ny turnering. Denne gang er det snorturnering som skal gjennomføres. Spilleformen går ut på at alle deltakere får tildelt en snor. Lengden på snoren er avhengig av handicapet til spilleren. Underveis i runden kan en bruke snoren til å flytte ballen. Så dersom en ønsker å flytte på ballen 10 cm, så må en kutte...

I samarbeid med Sparebank1 Midt gjennomførte golfklubben familiedag. Dette var samtidig en markering for at pandemien var tilbakelagt og at vi nå kan leve som normalt i et åpent samfunn.

Før vekstsesongen setter skikkelig i gang gjelder det å være forberedt og ha utstyr som virker. Derfor har det vært gjennomgang og klargjøring av forskjellig utstyr. Heldig er vi som har så mange som kan skru og reparere, gjengen fikser det meste. Og ikke minst... Hurra for dugnadsinnsatsen som legges ned.

Lørdag ble det arrangert åpningsturnering på banen på Akset. Værforholdene var ikke de beste, med kraftig vind store deler av dagen. I tillegg opplevde vi litt snø, hagl og noen minutter med sol.

Golfsimulatoren er tatt ned fra storhallen på Frøya og er nå på vei inn i Hitrahallen. Vi har fått avsatt eget området der simulatoren skal stå, og monteringen har startet.

Golfklubben arrangerer golfkurs for nybegynnere også denne våren. Kurset består av en teoretisk del, som gjennomføres digitalt i forkant, og en kursdag på 5 timer med praktiske øvelser. Lenke til kurset vil bli tilsendt etter påmelding.

Golfklubben inviterer til åpningsturnering lørdag 7. mai.
Vi slår ut kl 11.00. Påmelding i Golfbox innen kl. 10.00 lørdag. Oppmøte i god tid før start. Vel møtt!