Nyheter

 

Apr 13

Dugnad

I dag ble det gjennomført dugnad slik at banen er i best mulig forfatning før ny påske og ny sesong. Hullflaggene er nå på plass, og bunkere er rensket. I tillegg er det fjernet steiner og annet som kom fram i løpet av fjoråret og vinteren.

Apr 08

Vipps

Hitra Frøya Golfklubb har fortsatt vippsnummer #697864. Som klubbnavn står fremdeles Hitra Golfklubb, men dette vil bli endret.

Årsmøtet som ble avholdt torsdag 24. mars, behandlet tre saker som får konsekvenser for driften i golfklubben fremover.

Den siste uka har været vist seg fra en bedre side. Dette har ført til at banen har tørket opp og at det er greie spilleforhold.

I følge lokalavisen vår, Hitra-Frøya, så vil golfklubben få utbetalt 15 116 kr i grasrotmidler for 2021. Dette er penger som kommer veldig godt med i den daglige driften.

Med 9 - 10 plussgrader og helt snøfri bane er det greie spilleforhold på banen. Til tider er det mye vind, noe som gjør at vi ikke bruker vanlige flagg i hullene, men setter ned plastrør.

Golfbox oppdaterer sine systemer. Dette medfører at det vil komme ny innloggingsboks på nettsiden her når ny boks er tilgjengelig.

Nov 09

Nattgolf

"Winter is comming", men med vinteråpen golfbane er det fremdeles aktivitet på Akset. Med kortere dager blir det til at vi også tar i bruk ettermiddag og kvelder. Klubben har derfor arrangert nattgolf med egne lysballer. Artig og sosialt!