Nyheter

 

Hitra Frøya Golfklubb er nominert som favorittlag gjennom NTE sin kåring av "Laget mitt". Dette er en kåring som sikrer de 14 lagene med flest stemmer i hver i region i Trøndelag pengepremier. Vi oppfordrer alle å jevnlig stemme på golfklubben på nettsiden til NTE. Tusen takk for alle som bidrar.

Vi merker at mange etterspør golfkurs og har derfor bestemt at det vil avholdes et nytt kurs lørdag 25. juni kl 09.00. Golfkurset gjennomføres på golfbanen på Akset. I forkant av kursdagen må det gjennomføres et digitalt kurs som tar i underkant av en time å gjennomføre. Selve kursdagen gjennomføres på ca 5 timer.

Torsdag 26. mai ble årets første golfkurs arrangert. Det var totalt ni nye medlemmer som gjennomførte kurset. Den første del av kurset gjennomførte deltakerne digitalt. Dette er en teoridel som gjøres på PC.

Arrangementkomiteen har lagt opp til en hel uke med golf. Så i uke24 er det bare å rydde i kalenderen - det er noe som skjer på golfbanen hver eneste dag.

Søndag er det duket for ny turnering. Denne gang er det snorturnering som skal gjennomføres. Spilleformen går ut på at alle deltakere får tildelt en snor. Lengden på snoren er avhengig av handicapet til spilleren. Underveis i runden kan en bruke snoren til å flytte ballen. Så dersom en ønsker å flytte på ballen 10 cm, så må en kutte...

I samarbeid med Sparebank1 Midt gjennomførte golfklubben familiedag. Dette var samtidig en markering for at pandemien var tilbakelagt og at vi nå kan leve som normalt i et åpent samfunn.

Før vekstsesongen setter skikkelig i gang gjelder det å være forberedt og ha utstyr som virker. Derfor har det vært gjennomgang og klargjøring av forskjellig utstyr. Heldig er vi som har så mange som kan skru og reparere, gjengen fikser det meste. Og ikke minst... Hurra for dugnadsinnsatsen som legges ned.

Lørdag ble det arrangert åpningsturnering på banen på Akset. Værforholdene var ikke de beste, med kraftig vind store deler av dagen. I tillegg opplevde vi litt snø, hagl og noen minutter med sol.

Golfsimulatoren er tatt ned fra storhallen på Frøya og er nå på vei inn i Hitrahallen. Vi har fått avsatt eget området der simulatoren skal stå, og monteringen har startet.