Nyheter

 

I følge lokalavisen vår, Hitra-Frøya, så vil golfklubben få utbetalt 15 116 kr i grasrotmidler for 2021. Dette er penger som kommer veldig godt med i den daglige driften.

Med 9 - 10 plussgrader og helt snøfri bane er det greie spilleforhold på banen. Til tider er det mye vind, noe som gjør at vi ikke bruker vanlige flagg i hullene, men setter ned plastrør.

Golfbox oppdaterer sine systemer. Dette medfører at det vil komme ny innloggingsboks på nettsiden her når ny boks er tilgjengelig.

Nov 09

Nattgolf

"Winter is comming", men med vinteråpen golfbane er det fremdeles aktivitet på Akset. Med kortere dager blir det til at vi også tar i bruk ettermiddag og kvelder. Klubben har derfor arrangert nattgolf med egne lysballer. Artig og sosialt!

Det går mot vinter, men fortvil ikke. Hitra Golfklubb vil ha banen åpen for spill gjennom hele vinteren. Det vil være begrensninger som gjør at range stenges, samt at det bare spilles fra rødt utslag.

Hitra Golfklubb har arrangert årets klubbmesterskap siste helga i august. Mesterskapet gikk som vanlig over to dager, og det ble konkurrert i klasser for damer og herrer.

Etter flere år med greie nettsider ønsker Hitra Golfklubb å fornye sidene. Et litt mer stilrent design skal gjøre informasjon lett tilgjengelige. Det har tidligere vært problemer med at sidene ikke har fungert like fint på mobile enheter som på PC. Denne problemstillingen håper vi nå at vi har kommet bort i fra.

På sensommeren startet arbeidet med å drenere deler av banen. I første omgang har vi fått drenert langs hull 8 og grøftene langs hull 7.